Робоча віза в Литву

Вартість оформлення національної візи в Литву

Термін візи Ціна Умови Термін оформлення
1 рік 700 550€  Мінімальний пакет документів* Від 10 робочих днів
1 рік 150 100 € При наявності запрошення від роботодавця Від 10 робочих днів

*-український паспорт, внутрішній паспорт і фото


Оформлення робочої візи в Литву непростий процес

Якщо у вас є туристична шенгенська віза і ви зібралися подорожувати країнами Європи, слід пам’ятати, що у вашому розпорядженні всього 90 днів, протягом яких ви можете перебувати на території шенгену в одному півріччі. Якщо ж вам мало цього часу, тоді варто задуматися про відкриття національної робочої візи. Вона надає своєму власникові право на безперешкодне пересування по всіх країнах, що входять в зону шенгену, протягом 360 днів.

Якщо ви зібралися оформити робочу візу, наприклад, в Литву, то і відповідний дозвіл необхідно отримати в її посольстві. Для отримання такої візи необхідно зібрати і представити всі необхідні документи. Ось перелік документів для самостійної подачі в посольстві:

  1. візова анкета, заповнена відповідним чином;
  2. ваш паспорт;
  3. фотографії;
  4. документи про ваш фінансовий стан. Це для того, щоб переконатися, що ви здатні себе утримувати до отримання офіційної зарплати за місцем майбутньої роботи;
  5. офіційне запрошення від роботодавця;
  6. документ про підтвердження кваліфікації;
  7. поліс обов’язкового медичного страхування;
  8. переклад всіх документів.

Що робити якщо трудова віза в Литву потрібна вже сьогодні?

Национальная виза Литвы

Судячи з переліку документів оформлення робочої візи – процес дуже тривалий і трудомісткий. Тому, щоб результат був задовільним, найкраще звернутися до фахівців. Вони швидко і в найкоротші терміни оформлять всі необхідні документи. Адже самостійне оформлення – це завжди трата сил, часу і нервів, а нерви, як відомо, не відновлюються. І часу може витратитись дуже і дуже багато, аж до декількох місяців. Але при зверненні до фахівців цього можна уникнути.

Постає питання, де знайти кращих? І, на щастя, такі є! Вони працюють в Еміграційному центрі «Максимум». При зверненні до фахівців нашого Центру ваша трудова віза буде готова протягом тижня, а від вас вимагається тільки принести паспорт, фотографії та один раз прибути до Києва для подачі документів. Все інше ми зробимо самі!