Віза в Сінгапур

сінгапурська віза в Києві, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Сумах, Одесі, Херсоні, Тернополі

Вартість сінгапурської візи в євро  
Термін візи в Сингапур 35/30
Кількість в’їздів по візі мультивіза
Ціна візи в Сінгапур від 120

Необхідний перелік документів для оформлення сінгапурської візи:

  1. Копія внутрішнього паспорта.
  2. Копію закордонного паспорта.
  3. 2 фото 3,5 х 4,5.
  4. Фото в електронному вигляді (400х514 пікселів, до 60 кБ).
  5. Заповнену анкету.
  6. Копія квитка.
  7. Копія бронювання готелю.

Візова інформація

Громадянам України та СНД для в’їзду в Сінгапур потрібна віза.

Документи, необхідні для отримання візи

Для отримання візи в консульський відділ посольства Сінгапуру в Москві необхідно подати:

  1. закордонний паспорт, термін дії якого становить щонайменше 6 місяців з моменту закінчення поїздки;
  2. 2 анкети, заповнені англійською мовою і підписані особисто заявником;
  3. 2 однакові кольорові або чорно-білі фотографії 3х4 см. Фотографії повинні бути зроблені не раніше ніж за шість місяців до подачі документів на візу. Фотографії необхідно приклеїти до анкет;
  4. копію авіаквитків в обидва кінці або підтвердження броні авіаквитків;
  5. запрошення від приватної особи (громадянина Сінгапуру або іноземного громадянина, який постійно проживає в Сінгапурі і має GreenCard) або від зареєстрованої в Сінгапурі компанії, туристичного агентства або підтвердження броні готелю в Сінгапурі (оригінал, факс або роздруківку з інтернету);
  6. у разі відсутності запрошення від сінгапурської сторони надається довідка з роботи на бланку компанії із зазначенням посади, окладу та стажу роботи.

Поїздка з дітьми

У випадку якщо планується подорож з дітьми, в консульський відділ необхідно надати копію свідоцтва про народження дитини. На дітей, вписаних в паспорт батьків, необхідно надати 2 фотографії встановленого зразка.

Якщо дитина подорожує у супроводі одного з батьків, довіреність від батька, що залишається не потрібно. Нотаріально завірена згода на вивезення дитини надається тільки у випадку, коли дитина подорожує у супроводі третіх осіб. При цьому достатньо згоди одного з батьків.

Тип і термін дії візи

У більшості випадків консульство дає багаторазову візу терміном дії до 7 тижнів з моменту видачі.

Безвізовий транзит

Українські громадяни мають право перебувати в Сінгапурі без візи не більше 96 годин за наявності квитків з фіксованою датою вильоту і візи (якщо така потрібна) в країну проходження, а також достатніх фінансових коштів для перебування в Сінгапурі. Остаточне рішення про в’їзд в Сінгапур без візи у випадку 96-годинного транзиту приймається співробітниками прикордонної служби.

Зверніть увагу

У в’їзді на територію Сінгапуру може бути відмовлено особам, зовнішній вигляд яких (довге волосся, брудна джинсовий одяг) дає підставу митним офіцерам віднести їх до розряду “хіппі”.

Кому не потрібна віза в Сінгапур

Громадянам більшості країн світу, включаючи Естонію, Латвію, Литву, віза в Сінгапур не потрібно.


Посольство Сінгапуру в Україні (за сумісництвом)

Адреса: 121099, м. Москва, пер. Каменна Слобода, 5
Телефон: +7 (495) 241-37-02
Факс: +7 (495) 241-75-07
Надзвичайний і повноважний посол Сінгапуру в Україні
Пан Майкл ТeйЧeоуEнн (Mr. Michael Tay Cheow Ann).