Віза в Ірландію

Оформлення Ірландської візи

Вартість Ірландської візи в євро
Кількість в’їздів по візі одноразова мульти
Ціна візи в Ірландію від 200 Євро від 300 Евро

Необхідний перелік документів для оформлення Ірландської візи:

  1. Закордонний паспорт – оригінал.
  2. 2 фото 3.5 х 4.5, 80% обличчя, світлий фон.
  3. Копія внутрішнього паспорта.
  4. Довідка з місця роботи.
  5. Анкетні дані.

Візова інформація

Віза для відвідання Ірландії

Щоб потрапити на територію Ірландії, необхідно оформити Ірландську візу. Ірландія учасником шенгенської угоди не є, так що документ турист отримує зовсім інший. Отримана віза не дає право відвідувати інші країни Європи. Здійснюється оформлення візи до Ірландії в кілька етапів.

Оформлення Ірландської візи для українців

Насамперед туристу необхідно звернутися до Департаменту закордонних справ цієї держави. На офіційному сайті Департаменту заповнюється анкета англійською мовою. Коли анкета буде заповнена, її потрібно буде роздрукувати, поставити на ній свій підпис. Додатково додається пакет документів. Вимагає оформлення візи до Ірландії безліч довідок, які повинні бути на англійській мові. При необхідності документи необхідно переводити і завіряти нотаріально.

Процес оформлення має деякі особливості:

  • Здійснюється оформлення візи до Ірландії від трьох до десяти днів. До консульського відділу посольства Ірландії доставляються документи або особисто, або довіреною особою.
  • Коли буде отримана віза, потрібно пред’явити квитанцію про сплату консульського збору. Знадобиться і загальногромадянський паспорт.
  • Якщо в закордонному паспорті є відмітка про відмову у видачі британської візи, отримати візу в Ірландію буде досить важко.
  • упередженого ставлення з боку посольства немає. Процес можна назвати занадто складним.

Якщо необхідна ірландська віза, потрібно лише зібрати необхідні документи.

Відвідування Ірландії за допомогою британської візи

Ті туристи, у яких є короткострокова британська віза, можуть відвідати Ірландію без національної візи. В такому випадку ірландська віза не знадобиться. Однак при цьому віза Великобританії повинна бути «General visas», турист повинен насамперед в’їхати на територію Великобританії, а не Ірландії. Перебувати в Ірландії турист зможе такий проміжок часу, який зазначений в британській візі.

При виникненні труднощів, рекомендується звертатися за допомогою до фахівцям центру «Максимум», які допоможуть в оформленні такого документа, дадуть відповідь на питання, що цікавлять питання, що стосуються отримання віз.