Віза до Південної Кореї

південнокорейська віза для українців у Києві, Донецьку, Одесі, Харкові, Львові, Дніпропетровську, Сумах, Тернополі

Вартість южнокрейской візи в євро  
Термін візи до Південної Кореї 90/30
Кількість в’їздів по візі однократна
Ціна візи в Південну Корею від 170

Необхідні документи для візи в Південну Корею:

  1. Закордонний паспорт – оригінал;
  2. 2 фото 3х4;
  3. Анкетні дані;
  4. Довідка з місця роботи;
  5. Довідка з банку.

Візова інформація

Громадянам України та СНД для в’їзду до Республіки Корея потрібна віза. Безвізовий в’їзд в країну на термін не більше 30 днів дозволений тим громадянам, які відвідували Республіку Корея не менше 4 разів за останні два роки, або не менше 10 разів в загальній складності. Також громадяни України можуть перебувати без візи на острові Чеджудо (до 30 днів), прибувши туди прямим авіа-або морським рейсом з Росії. При цьому в’їзд на території інших областей Республіки Корея заборонений. В інших випадках візу необхідно оформляти наперед.

Види віз до Південної Кореї

Короткострокова віза (С) – даний вид віз видається особам, метою поїздки яких є туризм, транзит, лікування, відвідування друзів чи родичів, одруження, тимчасова журналістська діяльність, короткострокові ділові візити або участь у наукових, спортивних або культурних заходах.

Даний вид віз має ряд підкатегорій: туристам, особам, які відвідують родичів, або наступних транзитом через територію Республіки Корея видається віза С-3 (короткострокова загальна). У графі “Тип візи” ставиться відмітка “S” – одноразовий в’їзд, або “D” – дворазовий в’їзд.

Довгострокові візи (D, E, H) – дані візи видаються особам, метою поїздки яких є навчання в Республіці Корея в якості студентів, магістрів або аспірантів, тривалі закордонні відрядження, пошук роботи та працевлаштування, робота за контрактом в якості керівників, керівників вищого рівня, фахівців, що володіють професійними знаннями і винятковим досвідом.

В’їзні візи для закордонних співвітчизників (F-4) – право на отримання даної візи мають такі категорії етнічних корейців з країн СНД і Китаю: фахівці-професіонали, які пропрацювали за своєю спеціальністю в Республіці Корея не менше 6 місяців; особи, що закінчили в Республіці Корея магістратуру або аспірантуру і мають ступінь магістра або вище; фахівці-професіонали, які займаються професійною діяльністю в своїй країні або в інших державах, які відвідували Республіку Корея і в періоди перебування не порушували візовий режим.

Транзит

Безвізовий транзит через Республіку Корея дозволений тим громадянам, у яких є діюча віза в США, Японії, Канади, Австралії або Нової Зеландії, квитки на виліт з Республіки Корея, і які прямують через територію Кореї в ці країни або повертаються з них на батьківщину. Максимальний термін перебування на території Кореї в разі такого транзиту становить 30 днів.

Порядок оформлення віз до Південної Кореї

Подача документів на візу може проводитися через довірену особу або через турагентство (у разі якщо мета візиту – туризм), акредитоване в консульстві.

Термін дії корейських віз

Стандартний термін дії короткострокової одноразової візи становить від 30 до 90 днів, короткостроковій дворазової – 3 місяці (термін перебування в країні – 30 днів на кожний в’їзд). Продовження короткострокової візи на території Кореї неможливий (виняток становлять випадки, коли потрібне тривале лікування).
Довгострокова віза – термін дії від 91 дня до 2 років залежно від мети перебування. Довгострокову візу можна продовжити (за винятком віз категорії Е), звернувшись в службу Імміграції Республіки Корея.


Посольство Кореї в Україні

Адреса: 01034, м. Київ, вул. Володимирська, 43
Телефон: (+38044) 246-37-59
Факс: (+38044) 246-37-57