Як оформити бізнес візу в Данію

бізнес віза в Данію

Оформлення бізнес візи в Данію

Данія являє собою успішне і процвітаючу європейську державу з багатою історією, невід’ємною частиною якої є вікінги і величезним культурним спадком. Сьогодні це сучасна держава є членом Європейського Союзу, і відповідно, для візиту в цю країну потрібно візу шенгенського зразка. Якщо необхідно відвідувати Данію періодично з метою, наприклад, проведення будь-яких семінарів або конференцій, то буде потрібна бізнес віза.


Процес оформлення бізнес візи в Данію

Отримання бізнес візи Данії передбачає цілком стандартну процедуру, яка нічим не буде відрізнятися від оформлення того ж Шенгену. Відзначимо також необхідність особистого візиту в Консульство Данії, що в свою чергу пов’язано з деякими змінами у візовому законодавстві. Після цього подальші оформлення на наступні п’ять років можуть бути проведені різними туристичними компаніями. Допомогти з благополучним вирішенням візового питання, безсумнівно, допоможуть фахівці еміграційного центру «Максимум». Для цього достатньо лише залишити заявку на сайті або звернутися за допомогою по телефону.датська бізнес віза

Бізнес віза в цю країну надається в першу чергу підприємцям. У разі подання заяви на отримання багаторазової датської візи необхідним буде наявність підтвердження професійного статусу підприємця та його ділової активності на території Данії.


Хто може отримати прискорену процедуру оформлення бізнес візи?

Процедура прискореного вирішення візового питання в цю країну може бути надана великим громадським чи приватним компаніям, діяльність яких передбачає регулярні ділові поїздки в цю країну. Це можуть бути:
• місцеві фірми, які мають на датській території свої дочірні підприємства;
• місцеві фірми, чиї співробітники часто переміщаються по Данії в ділових цілях;
• місцеві фірми, націлені інвестувати в економіку Данії;
• різного роду місцеві установи (наприклад, туристичні агентства).


Як спростити процес оформлення візи?

Стандартний період розгляду візової заяви складає 10 робочих днів (у разі прискореного розгляду – 3 робочих дні). Скориставшись послугами еміграційного центру «Максимум» можна гарантовано отримати позитивний результат при оформленні такого роду дозвільного документа. Єдиною умовою буде наявність нормальної візової історії та правдивість наданих даних.