Оформлення бізнес візи в Португалію

португальська бізнес віза

Бізнес віза в Португалію

Португалія є країною, у якій має багату історію і своєрідна культура. Крім цього, вона ще й член шенгенської зони. І для поїздки в таку чудову країну, необхідно оформити візу. За її оформленням можна звернутися в посольство Португалії, розташоване на території України. Особи, які мають посвідку на проживання можуть перебувати в ній, не оформлюючи візи. Також не потребують оформлення візи особи, що працюють в консульствах і дипломатичних корпусах. Українцам, що здійснює візит в країну з діловими цілями (наприклад, для участі в конференціях, проведення виставок, семінарів, підписання контрактів), потрібно оформити бізнес візу в Португалію.


Умови для отримання ділової візи в Португалію

Для отримання візи в Португалію необхідно зібрати масивний пакет документів. Додатково до всього варто записатися заздалегідь на прийом в посольство. Потім сюди ж потрібно буде особисто принести документи (можна також передати довіреною особою або через аккредитоване туристичне агентство). Якщо ж ділова віза виходить вперше, доведеться приїжджати в посольство і особисто віддавати документи. Для відкриття власного бізнесу в Португалії, треба оформляти національну візу категорії D. Якщо ж ділові поїздки здійснюються періодично, підійде бізнес віза типу С. щоб оформити бізнес візу, необхідно подати оригінал запрошення від приймаючої сторони в Португалії і в письмовому вигляді. З усіма вимогами до запрошення можна ознайомитися, зайшовши на сайт Посольства Португалії.


Величина консульського збору і терміни розгляду заяви

На даний момент вартість консульського збору, який обов’язково стягується за оформлення документів і відкриття бізнес візи в Португалію, дорівнює 35 євро .Цей збір можна сплатити через відділення банку. Можна також скористатися іншими безготівковими грошовими переказами, які здійснюються тільки в національній валюті, тобто в гривні, або за курсом, офіційно діє в той день, коли проводиться оплата.Термін розгляду заяви та оформлення візи складають 7-10 днів. Термін дії бізнес візи визначаються в залежності від її виду.


Куди звернутися за отриманням ділової візи в Португалію з гарантією

португальська ділова візаЗ кожним роком процедура оформлення візи в Португалію ускладнюється, кількість відхилених заявок зростає. Португалія нарівні з іншими країнами на свою територію спрощувати пропуск іноземних осіб не зобов’язана. Досить важко оформити візу до Франції, Німеччини, Бельгії та Данії. Тому варто до процесу отримання ділової візи в Португалію поставитися серьезно. До громадянам України співробітники посольства Португалії відносяться з лояльністю, і якщо з документами громадянина повний порядок, можна сміливо відвідувати Португалію. Сама процедура оформлення візи включає в себе типовий набір дій здобувача при отриманні бізнес візи. Крім того, дана процедура отримала деякі оновлення. Так, тепер крім стандартного набору документів, в пакет потрібно додати відбитки пальців (дітям до 12 років не потрібно їх здавати) і цифрове фото. Необхідною став і особистий візит заявника в консульство. Дана процедура є одноразовою, так як при вдалому оформленні візи, найближчі п’ять років інтереси заявника можуть подаватися візової компанією.


Як просто і гарантовано оформити ділову візу?

З положеннями першого в’їзду і перебування в країнах Шенгенської зони детально познайомлять здобувача фахівці компанії «Максимум». Крім того, вони нададуть як консультаційні, так і практичні послуги. Якщо здобувачеві потрібно побудувати маршрут, співробітники даної компанії сприятимуть, посилаючись на внутрішні домовленості між країнами зони Шенген. На професіоналізм експертів компанії «Максимум» можна покластися!