Оформлення шенген мультивізи в Данію

Шенгенська мультивіза в Данію для українців в КиєвіДанія – це держава в Північній Європі, що славиться своєю багатовіковою історією та мальовничою природою. Данія омивається двома морями Балтійським і Північним, з цієї причини в виді транспорту для подорожі в цю країну використовується паром. По суші Данія межує лише з Німеччиною.

Туристів просто заворожують хвилясті рівнини цієї країни, букові ліси, річки і озера, достаток бухт, сільськогосподарські угіддя. Відпочинок в Данії – це водні види спорту і хороша рибалка, старовинні замки. Данія відмінно підходить для відпочинку всією сім’єю. Особлива увага тут приділяється розвагам дітей, є велика кількість аквапарків та ігрових центрів.

Клімат в Данії дуже м’який і немає великого перепаду температур, тому відпочивати в цій країні досить комфортно.

Для того щоб відвідати Датське королівство і насолодитися його красою необхідно оформити мультивізу.


Оформлення мультивізи в Данію

Отримання Шенген мультивізи Данії надає ряд додаткових можливостей. Пов’язано це з тим що Данія входить до складу держав, що підписали Шенгенську угоду. У всіх державах Шенгенської зони введений спрощений пропускний режим. Отримання даної візи дає можливість безперешкодно відвідувати країни Європи, не витрачаючи часу на проходження прикордонного контролю.

Особливість Шенгенської мультивізи полягає в тому, що вона дає право на багаторазове відвідування країн Шенгенської зони на протязі всього терміну дії. Це дуже зручно, оскільки при наявності діючої візи даного типу збираючись у чергову відпустку всього лише потрібно купити квиток, а не мчати стрімголов в посольство зі стосом паперів.

Максимальний термін дії мультивізи п’ять років. Протягом цього терміну можна безперешкодно відвідувати країни Шенгенської угоди, однак, проживати на їх території протягом усього терміну дії візи іноземець не може. Перебувати на території Шенгену вирішується не довше ніж половина терміну дії візи.


Де і як оформляється мультивіза

Заповнивши анкету і зібравши пакет всіх необхідних документів необхідно встати на чергу в Посольство, оскільки розгляд заяви здійснюється в порядку черги.

З огляду на відсутність вільного часу для оформлення мультивізи можна звернутися у еміграційний центр «Максимум». Фахівці даного центру оформлять все на вищому рівні. Все що потрібно від вас це особиста присутність при подачі біометричних даних, а все інше працівники центру зроблять за вас.