Як оформити бізнес візу на Мальту?

бізнес віза на Мальту

Бізнес віза на Мальту

Не обов’язково мати величезні простори країни, щоб вмістити в себе стільки пам’яток, скільки їх є у Мальти. Безліч туристів з України не втрачають можливість помилуватися природою та історичними пам’ятками цього чудового місця. Крім усього Мальта славиться своїми узбережжями. З року в рік на острів прилітає все більше гостей з України. Але, для того, щоб відвідати цю державу, необхідно попередньо оформити візу на своє ім’я.

Мальта готова прийняти українців не тільки з метою туризму, а також людей, які приїхали в бізнес цілях, які стосуються мальтійських бізнесменів. Для візитів з цією метою українцям необхідно оформити бізнес візу на Мальту.


Яким чином отримати бізнес візу на Мальту?

Українці, яким необхідна бізнес віза на короткий термін (не більше 90 днів) повинні подати свої документи до візового центру. Найзручніше звертатися в той, який по розташуванню знаходиться найближче. Необхідно врахувати, що еміграційний центр повинен співпрацювати з Іспанським Посольством.віза на Мальту

Візу на більш тривалий термін отримати складніше, оскільки для цього необхідно відвідати Російську Федерацію, так як еміграційний центр Посольства Мальти розташований саме там. Але не забудьте, що перед візитом потрібно попередньо записатися на певний час.

Можна оформити бізнес візу Шенгену. Ця віза дасть Вам можливість побачити державу не тільки з боку ділових поглядів, у Вас буде цілих три місяці для ознайомлення з цією прекрасною місцевістю. Крім того у цій візи є така зручна функція, як розподіл часу, тобто в цей період Ви можете залишати країну, і відвідувати її знову по цій же візі. Але в подальшому Ви не зможете продовжити візу.

Скільки часу необхідно витратити на отримання бізнес візи на Мальту?

Якщо Ви зібрали всі необхідні документи, то чекайте позитивного результату через п’ять робочих днів, не враховуючи той, в який була подана документація. Бувають винятки, коли знадобитися трохи більше часу, це пов’язано з тим, що консульство може наводити на Вас певні довідки, що стосуються законного виїзду з країни. Якщо консульству необхідно зв’язатися з мальтійським управлінням, то чекайте своїх документів протягом місяця, але це не більше тридцяти днів.


Як спростити процес отримання бізнес візи?

Якщо ви хочете отримати бізнес візу гарантовано і в короткі терміни, вам варто звернутися за допомогою в наш еміграційний центр “Максимум” .Наші фахівці допоможуть вам зі збором необхідних документів, з проходженням співбесіди і проконсультують з усіх потрібних питань .Всё що потрібно від вас-це паспорт! Звернувшись до нас вам не доведеться витрачати час в чергах і псувати нерви в очікуванні відмови, плюс ми зробимо свою роботу в короткі терміни.