Однократна віза в Тайвань

однократна віза в Тайвань

Віза в Тайвань для одноразового в’їзду громадянами України зазвичай оформляється для туристів, які бажають побувати на огляді різних культурних пам’яток Тайваню, зробити шопінг-тур і без праці впиватися дивовижними кліматичними умовами цієї землі. Знову ж таки, на даний термін турвізи видаються громадянам, що й беруть участь в різних виставках, семінарах, ділових переговорах і зустрічах, які проходять на території республіки Тайвань.

Вартість тайванської візи

Термін візи 90/14 із запрошенням 90/14 без запрошення
Кількість в’їздів по візі однократна однократна
Вартість від 260 від 310

Необхідний перелік документів для оформлення тайванської візи

  1. Закордонний паспорт – оригінал.
  2. 2 фото 3,5 х 4,5.
  3. Анкетні дані.
  4. Довідка з роботи.

Існують способи спрощеного оформлення візи?

Спочатку, здається, що цей процес досить простий, але при оформленні візи потрібно бути досить серйозним і підійти до цього процесу з повною відповідальністю. А краще звернутися з цим питанням до професіоналів. Менеджери еміграційного Центру «Максимум» завжди зможуть допомогти в оформленні одноразової візи в Тайвань.

Крім того, на сьогоднішній день зовсім не обов’язково при оформленні одноразової візи купувати путівку в туристичній агенції.

Має велике значення той факт, що при відмові консульства в оформленні візи одного разу, в майбутньому це може стати каменем спотикання під час придбання даного права. Навіть, якщо відмова ґрунтувалася на формальних ознаках.