Отримання гостьової візи в Канаду

Гостьова віза в Канаду в Києві, Львові, Харкові, Одесі, ДніпропетровськуЩороку мільйони людей їдуть до Канади, щоб випробувати нові почуття, отримати шикарні можливості, що надаються цією країною, або відвідати своїх друзів і родичів. Якщо ви вирішили поїхати до рідних в Канаду, дізнайтеся умови отримання гостьової візи в Канаду.

Оформлення канадської гостьової візи

Гостьова віза дає вам можливість знаходження в Канаді до трьох місяців. За цей час можна відвідати пам’ятки країни, вивчити англійську або французьку мову, насолодитися спілкуванням з близькими. Навчаться або працювати такий тип візи не дає можливості. Також гостьова віза не допускає отримання безкоштовної медичної допомоги.

При оформленні необхідних документів, кожен стикається з безліччю бюрократичних проблем і часто такі спроби закінчуються відмовою у наданні віз. Враховуючи, що для отримання гостьової візи в Канаду, необхідна подача документів англійською або французькою, це вимагає ще більше уваги і знань. При розгляді документів ви повинні бути готові в будь-який момент пройти співбесіду, про яку повідомляється за 5 днів.

Кваліфіковані фахівці еміграційного центру “Максимум” готові прийти на допомогу у заповненні і подачі документів у посольство Канади. При правильному оформленні всіх необхідних документів гостьову візу можна отримати через 5-14 днів.

Збираючись відвідати родичів в Канаді з дітьми, потрібно пам’ятати, що у дитини має бути свій закордонний паспорт і окрема віза. Збільшити шанси отримання гостьової візи в Канаду може наявність медичної страховки. Маючи страховку, яка покриває термін Вашого перебування в Канаді, можна не переживати у відмові в отриманні гостьової візи. Наш центр готовий забезпечити правильне складання та оформлення всіх документів. Пам’ятайте, що правильно оформлений пакет документів істотно заощадить ваші гроші і час. Досвідчені співробітники готові оформити гостьову візу в Канаду максимально оперативно і легко.

Документи для отримання гостьової візи в Канаду

Для отримання канадської гостьової візи необхідно надати наступний пакет документів.

  1. Закордонний паспорт.
  2. Дві кольорові фотографії 3,5 × 4,5.
  3. Оригінал та ксерокопія національного паспорта.
  4. Ксерокопія ідентифікаційного коду.
  5. Довідка з місця роботи.
  6. Документи, що підтверджують фінансову спроможність.
  7. Документи, що підтверджують наявність рухомого і нерухомого майна.
  8. Інші документи, згідно з вимогами консульства.
  9. Анкета для отримання гостьової візи.

При отриманні гостьової візи на запрошення знайомих або родичів з Канади додатково потрібно надати:

  1. Лист-запрошення, з обов’язковим зазначенням імені, адреси і телефону запрошуючої сторони.
  2. Документи, що підтверджують канадське громадянство запрошуючої сторони.
  3. Копія документів, отриманих в Міністерстві з податків і зборів Канади, що підтверджують фінансову спроможність запрошуючого.
  4. Копія документів з місця роботи особи, яка запрошує, із зазначенням посади та суми зарплати.
  5. Лист з вашого місця роботи, що підтверджує наявність відпустки і збереження місця роботи на час поїздки.
  6. Копія трудової книжки, завірена відділом кадрів за місцем роботи.

Необхідну консультацію завжди раді надати співробітники візового центру “Максимум”.