Одноразова віза в Індію

Віза для одноразового в'їзду в Індію

Перед поїздкою в Індію необхідно завчасно оформити візу.

Оформлення On-line візи до Індії на період перебування до 60 днів, можливе за умови в’їзду в Індію через один з 16 аеропортів: Амрітсар, Ахмадабад, Бангалор, Варанасі, Гоа, Гая, Делі, Джайпур, Калькутта, Кочин, Лакхнау, Мумбаї, Трівандрум, трічі, Хайдарабад, а також Ченнай.

На дітей, внесених в паспорт батьків, On-line віза в Індію не оформляється.

Вписати в паспорт дитині, оформлення візи проводиться шляхом подачі документів в консульство, або оформленням дитячого проїзного квитка.

Документи на отримання Візи з метою відвідування Індії приймаються, щодня, з понеділка по п’ятницю.

Вартість одноразової візи в Індію

Вартість візи до Індії в євро
Термін візи 30/30
Вартість візи від 135

Необхідний перелік документів для оформлення індійської візи для громадян України

  1. Закордонний паспорт – оригінал;
  2. 1 фото 3х4 (для дітей, вписання у паспорти батьків – 2 фото 3х4);
  3. Копія внутрішнього паспорта;
  4. Анкетні дані;
  5. Довідка з банку;
  6. Копія бронювання авіаквитка;
  7. Бронювання готелю (для відкриття двократної візи) в третій країні (відповідно до доданої копії бронювання авіаквитка);
  8. При наявності нового закордонного паспорта, додавати копії старого закордонного паспорта з усіма сторінками.

Види віз до Індії

  • Віза для одноразового відвідування Індії.
    Період дії – не більше шести місяців (180 днів).
    Період можливого знаходження на території Індії – не більше 60 днів.
  • On-line віза для двократного відвідування Індії.
    Період дії – не більше чотирьох місяців (120 днів).
    Період можливого знаходження на території Індії – не більше 60 днів.

Країни Азії є з найбільш затребувані, і давно полюбилися туристичним напрямком. Просте і швидке отримання довгоочікуваної Візи в Азію з візовим центром «Максимум» стане приємним сюрпризом до відпочинку. Команда кваліфікованих фахівців без проблем оформить візи будь-якого виду в Азію. Чи буде це туристична, транзитна або робоча віза, залежить тільки від мети вашого подорожі. А оформлення документів краще довірити професіоналам.

Здійснити мрію допоможе еміграційний центр «Максимум».